• Boekenplank | Week van het Plannen

  • Je kunt leren tot je een ons weegt maar als je planning niet goed op orde is heeft dit altijd effect op je cijfers. En iedereen snapt dan dat het 'geen planning hebben' dan een negatieve invloed heeft.

    Als je je huiswerk goed weet te plannen besteed je er minder tijd aan, dat hebben pubers die gestart zijn met een overzicht maken inmiddels wel door. 

    Minder tijd besteden aan je huiswerk én betere cijfers: een betere PR kan ik niet bedenken voor de week van het Plannen! 

    Er zijn ook boekentips en die vind je op deze bladzijde. 

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen