• Chronisch Puberaal

  Hoe motiveer je een puber om zorgvuldig met die beugel om te gaan? Om elke dag trouw tanden te poetsen, te flossen als het nodig is en zich een beetje in te houden met allerlei snoep en frisdrank?

  Of, belangrijker: hoe zorg je er voor dat een puber elke dag op de juiste tijd zijn of haar medicijnen inneemt? Omdat het van levensbelang is..

  Pubers en therapietrouw… het is een soort van vloeken in de kerk. Ouders én behandelaars kunnen af en toe met hun handen in het haar zitten. Speciaal voor deze groep is de lezing ‘Chronisch Puberaal’ ontwikkelt.

  Achtergrond informatie over het ontwikkelende brein, hoe je wél aansluiting kunt vinden bij de belevingswereld van een puber en vooral: hoe je vanuit begrip bondgenoten kunt worden.

 •  

  Deelnemers:

  gespecialiseerde verpleegkundigen, artsen, professionals (jeugd-)zorg- & welzijn, 

  Duur van deze cursus:

  één dagdeel

   

  Docenten:

  Marina van der Wal

 • Alle trainingen op een rijtje

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen