• Gameboyrug; ook geschikt voor meisjes!

 •  

   

  Iedere week een nieuwe video met een opvoed-uitdaging. Dit seizoen: pubers zelf aan het woord!

   

 • Pubers zitten vaak stil; hangend over hun mobiele telefoon, onderuitgezakt voor de TV, tijdens het gamen… Deze typische houding is erg herkenbaar, maar wat voor invloed heeft dit op het lichaam? En wat voor gevolgen heeft dit voor de gezondheid van je puber? Ik praat over de oorzaak, gevolgen en oplossingen met orthopedisch chirurg Piet van Loon.

 • Hoe help ik mijn puber met stress om te gaan deel 2

  Hoe ga je om met een puber die zich als een stresskip gedraagt?  We kennen het allemaal: een puber die compleet in

  Read more

  1 of page 271

 • Hoe help ik mijn puber met stress om te gaan deel 1

  Hoe ga je om met een puber die zich als een stresskip gedraagt? We kennen het allemaal: een puber die compleet in

  Read more

  1 of page 271

 • marina ken je onder andere van:

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen