• Deze week in de Opvoedbreinbreker:

    Hoe praat je met je puber over gevoelige thema's? Zoals bijvoorbeeld een scheiding, vriendschap, slechte cijfers of andere gevoelige onderwerpen.

  • Reageer!

    In de serie 'Opvoedbreinbrekers' geef ik antwoord op een opvoedvraag van een vader of moeder van een puber.

    Heb jij een opvoedvraag? Je bent meer dan welkom om deze te stellen! 

    Met andere ouders (veilig online) doorpraten? Dan abonneer je je natuurlijk meteen!

  • Marina ken je onder andere van

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen