• Die puber van jou, die zo ongelooflijk boos kan worden om, nou ja, eigenlijk om niets, die heeft helemaal gelijk! Woede is een levensreddende reactie als je een obstakel in je leven tegenkomt. En tja… als jij als moeder of vader dan het obstakel bent...

    In deze opvoedbreinbreker geef ik antwoord op de vraag van Tessa: haar puberdochter kan zo maar, bij het minste of geringste enorm boos worden. 

  • Reageer!

    In de serie 'Opvoedbreinbrekers' geef ik antwoord op een opvoedvraag van een vader of moeder van een puber.

    Heb jij een opvoedvraag? Je bent meer dan welkom om deze te stellen! 

    Met andere ouders (veilig online) doorpraten? Dan abonneer je je natuurlijk meteen!

  • Marina ken je onder andere van

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen