• Je zelfbeheersing verliezen; het overkomt bijna iedere vader of moeder van een puber wel een keer. Tot je grote schrik hoor je jezelf schreeuwen tegen je kind en achteraf schaam je je diep. In deze vlog stel ik je gerust en ik geef je tips hoe je een volgende schreeuwpartij kunt voorkomen.

  Marita, moeder van een puberzoon, is geschrokken van haar eigen gedrag. Ze schaamt zich ook. Ze had nooit verwacht dat ze nog eens zou staan schreeuwen tegen haar zoon.

 • Reageer!

  In de serie 'Opvoedbreinbrekers' geef ik antwoord op een opvoedvraag van een vader of moeder van een puber.

  Heb jij een opvoedvraag? Je bent meer dan welkom om deze te stellen! 

  Met andere ouders (veilig online) doorpraten? Dan abonneer je je natuurlijk meteen!

 • 1 comment

  Ik slik mijn woede vaak in om niet alwéér ruzie te maken, maar huil van onmacht ook vaak (ik merk dat dit erger is sinds de overgang 😁). Relativeren lukt me steeds beter. Maar t blijft lastig met een hooggevoelige zoon met een sterke wil.......

  Reply
 • Marina ken je onder andere van

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen