• Wil je een afspraak maken?

  Natuurlijk is er ruimte om rustig door te praten: ik doe dat in de praktijk of via Skype. 

  Het voordeel van een Skypegesprek is dat we beiden rustig vanuit onze eigen omgeving kunnen bellen en geen reistijd hebben. Als jij er toestemming voor geeft neem ik het gesprek ook op. Dat geeft rust. Je kunt dan op een later tijdstip alles wat besproken is nog eens rustig bekijken. Wij verwijderen deze bestanden voorgoed na 14 dagen.

 • Een afspraak maken gaat redelijk makkelijk: jij kiest een tijd en datum uit die jou goed schikt, maakt je afspraak en volgt de link die nodig is om onze afspraak definitief te maken: een kind kan de was doen! Nou ja, in dit geval is het dus vooral kinderlijk makkelijk om een afspraak te maken. 

  Hou voor de zekerheid een slag om de arm: het kan zijn dat er iemand (toch) telefonisch een afspraak maakt en een agenda en het systeem nét langs elkaar heen werken. Het mailtje met de inloglink is de bevestiging dat alles precies zo gaat als jij en wij willen!

  We laten je ook weten met wie je een afspraak zult hebben: met Marina van der Wal of met Gideon de Haan. We sluiten hiermee aan op onze expertise: zodat jij het meeste uit dit gesprek haalt. Heb je een voorkeur? Geef dat dan even door!

  Telefonisch een afspraak maken? 

  Dat kan natuurlijk ook! Omdat we veel met mensen in gesprek zijn, is het soms lastig om me te bereiken. Een Appje of sms is dan handig: je wordt dan teruggebeld.

 • Beschikbaarheid

  Marina is beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag(-morgen). Tijdens 'kantooruren' (een rotwoord vindt ze dat) en ook 's avonds als haar agenda dat toelaat. 

  Gideon, puber- en gezinscoach, is beschikbaar op dinsdag, vrijdagmorgen en iedere avond. Heb je specifieke vragen over scheiding en samengesteld gezin, dan is een afspraak met Gideon maken het meest logisch.

 • Het klikt niet met de mentor

  Opvoedbreinbrekers: vragen en antwoorden van ouders over het opvoeden & opgroeien van pubers

  Read more

  Lachgas | Wat moet je als ouders weten?

  Paniek! Pubers gaan massaal aan de lachgaspatronen en je kind loopt hiermee zomaar risico om daardoor in een rolstoel

  Read more

  1 of page 105

 • Wie kookt er vanavond bij jou?

  We willen gráág dat onze kinderen gezond eten en de verleidingen zijn groot voor pubers: ongezond eten in

  Read more

  Vuurwerk anno 2017

  Droomt jouw puber al van het afsteken van vuurwerk? Worden alle folders bijna uit het hoofd geleerd en vraag je je wel

  Read more

  1 of page 105

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen