• Wil je zekerheid?

  Als je vandaag bestelt bij Bol.com heb je het meiden-vakantieboek mórgen in huis!

 • Waag je de gok?

  Ik mag een aantal exemplaren van het Flow Lemonade meiden-vakantieboek verloten!

  Waag je de gok en doe je mee?

  Laat dan hieronder je gegevens achter. Met de winnaars wordt contact opgenomen. 

  (Deze actie is geldig tot en met 9 juli 2017)

 • 6 comments

  Vroeger heb ik al heel wat Flow vakantieboeken versleten. Toen wilde mijn dochter die van mij al hebben maar dat mocht natuurlijk niet😊 Nu eindelijk voor haar een Flowvakantieboek........ Speciaal uitgegeven voor meiden. Ja..... Ik loot heeeeeel graag mee voor haar. Gezellig vakantiedoeboek 😊😊

  Reply

  Ik wil heel graag het boek winnen voor mijn 12 jarige dochter. Ik denk dat dit boek perfect voor haar is.

  Reply

  Ja sorry Marina, ik zou 'm toch heel graag krijgen voor mijn dochter! Ik heb ook 2 zoons van 19 en 15 maar ik denk eigenlijk dat de jongens het minder leuk vinden maar wellicht dat ze stiekem een artikeltje eruit mee lezen ;)

  Reply

  Het Flow Lemonade vakantieboek ziet er super uit. Omdat mijn dochter van 13 jaar heel graag tekent en leest, zal ze dit boek zeker leuk vinden!😀

  Reply

  Voor een 14-jarig meisje dat helemaal geen zin heeft om mee te moeten op 'een stomme vakantie' ...

  Reply

  Lijkt mij een geweldig vakantie-tijdschrift voor mijn creatieve dochter Elske van 15!

  Reply
 • Eerder gelezen...

 • Opgeruimd met ADHD

  Praktische tips die ook leuk zijn voor ouders van pubers zónder adhd!

  Lees verder

  Marina leest een kookwekker!

  Ja. Ik ben serieus. Ik recenseer een kookwekker. Of eigenlijk... het idee áchter de kookwekker. Het werkt. Echt.

  Lees verder

  1 of page 13

 • Marina Leest | Rushhour

  Help je puber plannen. En zo blijft het ook nog leuk!

  Lees verder

  Marina Leest: De planner van Tim Hofman & BrainBoost

  Tim Hofman zegt het: sneller leren is harder leven. En met deze planner helpt ie een handje... Plannen heeft direct

  Lees verder

  1 of page 13

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen