• Marina Leest: het flow Lemonade Meiden-vakantieboek

 • Wil je zekerheid?

  Als je vandaag bestelt bij Bol.com heb je het meiden-vakantieboek mórgen in huis!

 • Waag je de gok?

  Ik mag een aantal exemplaren van het Flow Lemonade meiden-vakantieboek verloten!

  Waag je de gok en doe je mee?

  Laat dan hieronder je gegevens achter. Met de winnaars wordt contact opgenomen. 

  (Deze actie is geldig tot en met 9 juli 2017)

 • 6 comments

  Vroeger heb ik al heel wat Flow vakantieboeken versleten. Toen wilde mijn dochter die van mij al hebben maar dat mocht natuurlijk niet😊 Nu eindelijk voor haar een Flowvakantieboek........ Speciaal uitgegeven voor meiden. Ja..... Ik loot heeeeeel graag mee voor haar. Gezellig vakantiedoeboek 😊😊

  Reply

  Ik wil heel graag het boek winnen voor mijn 12 jarige dochter. Ik denk dat dit boek perfect voor haar is.

  Reply

  Ja sorry Marina, ik zou 'm toch heel graag krijgen voor mijn dochter! Ik heb ook 2 zoons van 19 en 15 maar ik denk eigenlijk dat de jongens het minder leuk vinden maar wellicht dat ze stiekem een artikeltje eruit mee lezen ;)

  Reply

  Het Flow Lemonade vakantieboek ziet er super uit. Omdat mijn dochter van 13 jaar heel graag tekent en leest, zal ze dit boek zeker leuk vinden!😀

  Reply

  Voor een 14-jarig meisje dat helemaal geen zin heeft om mee te moeten op 'een stomme vakantie' ...

  Reply

  Lijkt mij een geweldig vakantie-tijdschrift voor mijn creatieve dochter Elske van 15!

  Reply
 • Eerder gelezen...

 • 1 of page 10

 • 1 of page 10