• Een gokje wagen?

  Namens het vertellis-team mag ik twee exemplaren van de gezinseditie van de Vertellis-spellen weggeven!

  Wil je kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter. En vertel ons meteen jouw vraag die je altijd al had willen stellen aan je kinderen!

 • 5 comments

  Ik wil heel graag kans maken op vertellis. Het is niet makkelijk om contact te maken te houden met onze puberdochter. Ik zou het superfijn vinden wanneer dit spel ons contact kan verbeteren.

  Reply

  Lijkt me super leuk om het spel thuis te spelen en in te zetten bij de pubers in mijn praktijk!

  Reply

  hi, ja dat lijkt mij een topspel voor in de koffer. en de vraag die je als voorbeeld stelt is er zeker een 'welk talent van een ander gezinslid had jij wel willen hebben'! groet van Nathalie

  Reply

  Met welke kwaliteit help je wel eens een ander?

  Reply

  Dit spel lijkt mij een geweldige, bijna onmogelijke, uitdaging die ik wel wil aangaan met ons gezin. Eerst goed bedenken hoe ik dit taktisch ga introduceren voordat ze meteen terughollen naar hun kamer, want 'moeders-heeft-weer-eens-iets-leuks-bedacht'. Een antwoord waar ik heel erg benieuwd naar zou zijn: "Wat zou je graag (nog eens) met het hele gezin willen doen?" Want wat er ook voorgesteld wordt, uitvluchten zijn altijd heel snel bedacht: geen tijd, te kinderachtig, duurt te lang, het regent, het is te warm, heb net afgesproken met Pietje, heb heeeel veeeeel huiswerk (?!), moet werken, heb last van m'n been/hand/voet, heb een wedstrijd, ben moe, belachelijk idee, geen zin, saaaaai, ..... Dusssssss Vertellis, kom maar op, wie weet 👊👍💪😁

  Reply
 • Eerder gelezen...

 • Opgeruimd met ADHD

  Praktische tips die ook leuk zijn voor ouders van pubers zónder adhd!

  Lees verder

  Marina leest een kookwekker!

  Ja. Ik ben serieus. Ik recenseer een kookwekker. Of eigenlijk... het idee áchter de kookwekker. Het werkt. Echt.

  Lees verder

  1 of page 13

 • Marina Leest | Rushhour

  Help je puber plannen. En zo blijft het ook nog leuk!

  Lees verder

  Marina Leest: De planner van Tim Hofman & BrainBoost

  Tim Hofman zegt het: sneller leren is harder leven. En met deze planner helpt ie een handje... Plannen heeft direct

  Lees verder

  1 of page 13

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen