• Persoonlijk

  Wil je een persoonlijker antwoord dan alleen een algemeen antwoord tijdens een webinar? Dat kan! Ik reserveer graag een uur voor je om rustig met elkaar over jouw opvoedvraag door te praten.

  Voor deze rustige gesprekken maak ik graag een afspraak met je. Dat kan in de praktijk in Castricum zijn maar veel vaker gebeuren deze gesprekken via de telefoon of via beeldbellen. Op een moment dat jou (en mij) goed schikt en we in alle rust kunnen praten. Dat kan overdag zijn maar ook 's avonds of in het weekend.

  Het uitgangspunt is dat je niet vaker dan drie keer een gesprek hebt. Laten we dat maar als eerste vaststellen. 

  Voor deze gesprekken worden wél kosten in rekening gebracht; ook bij mij moet – helaas – de schoorsteen roken; het is mijn werk om met mensen gesprekken te hebben. Ook de slager geeft zijn biefstukjes niet zo maar weg en de groenteboer rekent zijn stronkjes bloemkool graag met me af. Je e-ticket blijft geldig totdat je deze ‘inwisselt’; in principe kan er niet worden geretourneerd.

 • Een uur samen ongestoord praten

  Gesprek van 60 minuten, € 95,– (incl. 21% btw)

  Gesprek op afspraak. Deze afspraak wordt via e-mail vastgelegd. Je kunt kiezen tussen ‘ouderwets’ in de praktijk afspreken of  elkaar ontmoeten via Skype! Hiernaast zie je mijn agenda staan; je kunt zelf even kijken welke datum en tijd jou het beste schikt! 

 • Met wie heb je een gesprek?

  Je kunt bij het vastleggen van je afspraak aangeven met wie je een gesprek wilt hebben: met Marina of met Gideon de Haan. 

  Heeft je opvoedvraag (misschien) te maken met echtscheiding en/of een samengesteld gezin? Dan is het advies om met Gideon een afspraak te maken! 

 • Zo werkt het

  Je kunt zelf een afspraak plannen via de agenda. De gesprekken duren in principe een uur en zijn altijd op afspraak. Hou er wel rekening mee dat ik standaard ‘uitloop’. Ik ga de verbinding natuurlijk niet abrupt na 60 minuten afbreken omdat je tijd om is.

  Wil je je opvoedvraag uitgebreid toelichten? Dat is op zich fijn: Marina of Gideon is dan ingelezen en op die manier kunnen we echt effectief gebruik maken van de tijd. Je mailt je opvoedvraag naar: opvoedvragen@marinavanderwal.nl 

  Nog even voor de zekerheid wat bij een ticket inbegrepen is:

  - Een gesprek van 60 minuten en als dit gesprek uitloopt, dan is dat ons risico

  - Als er technisch gedoe is met de verbinding omdat je bijvoorbeeld voor het eerst gebruik maakt van beeldbellen, dan gaat dit niet van onze gesprekstijd af

  - We nemen het gesprek (na toestemming van jou) op en sturen je direct een link toe zodat je alles nog een rustig na kunt kijken. Tijdens het gesprek hoef je je dus niet druk te maken over het maken van aantekeningen. Ten overvloede: dit materiaal wordt nooit voor andere doeleinden gebruikt dan jou informeren. 

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen