• Als wij samen een kop koffie zouden drinken...

  Stel, jij en ik drinken bij mij aan de keukentafel een kop koffie of thee. Samen praten we over het opvoeden van jouw puber(s). Welke vraag zou jij me dan stellen? Wat zit jou hoog? Wil je gerustgesteld worden? Waar maak je je zorgen over?

 • Ik heb het gevoel dat ik mislukt ben als ik jou ga bellen met mijn opvoedvraag
 • Die opmerking maakte Dineke toen ze me mailde: ze wilde wel een gesprek maar een afspraak maken betekende voor haar ook meteen een gevoel van 'gefaald hebben'. 

  Weet je wat Dineke dacht? Dat ze de enige is die én dit gevoel van falen hebben én dat zij de enige is die het gevoel heeft dat het opvoeden van haar puber(s) tijdelijk even niet lukt. 

  Herken je de twijfels van Dineke? Ik heb goed nieuws: jij hebt helemaal niet gefaald! En dat leg ik heel graag uit tijdens ons eerste gesprek. Sterker nog: dat doe ik in nog geen vijf minuten en die tijd gaat niet van ons gesprek af.

 • Of je nu direct om de hoek woont of aan de andere kant van het land: een persoonlijk gesprek is altijd mogelijk!

  Soms wil je graag in alle rust verder praten. En dan ook graag iets langer dan 10 minuten. Dan maak je een afspraak voor een persoonlijk gesprek. In een uur kun je samen veel bespreken. 

  Deze gesprekken vinden in principe altijd via beeldbellen plaats; jij lekker thuis in je eigen omgeving en ik aan de kant van de lijn. Door de beeldverbinding kunnen we elkaar wel zien, wat zo'n gesprek een stuk prettiger én effectiever maakt dan alleen bellen.

  Meer info