• Als wij samen een kop koffie zouden drinken...

  Stel, jij en ik drinken bij mij aan de keukentafel een kop koffie of thee. Samen praten we over het opvoeden van jouw puber(s). Welke vraag zou jij me dan stellen? Wat zit jou hoog? Wil je gerustgesteld worden? Waar maak je je zorgen over?

 • Ik had het gevoel dat ik mislukt zou zijn als ik jou zou bellen met mijn opvoedvraag. Want het zijn van die kleine dingen. Maar wat was het leuk én leerzaam! Ik ben blij dat ik deze investering gedaan heb!
 • Die opmerking maakte Dineke toen ze me mailde: ze wilde wel een gesprek maar een afspraak maken betekende voor haar ook meteen een gevoel van 'gefaald hebben'. 

  Weet je wat Dineke dacht? Dat ze de enige is die én dit gevoel van falen hebben én dat zij de enige is die het gevoel heeft dat het opvoeden van haar puber(s) tijdelijk even niet lukt. 

  Herken je de twijfels van Dineke? Ik heb goed nieuws: jij hebt helemaal niet gefaald! En dat leg ik heel graag uit tijdens ons eerste gesprek. Sterker nog: dat doe ik in nog geen vijf minuten en die tijd gaat niet van ons gesprek af.

 • Een persoonlijk gesprek is toch echt iets anders dan de Online Masterclasses of e-cursussen: ik heb echt het gevoel dat er naar mij persoonlijk geluisterd is. En ik heb zo ontzettend veel plezier van de replay; ik heb het gesprek wel vier keer bekeken!
 • Samen met mijn partner heb ik een afspraak gemaakt. Marina is via Skype dus net zo als tijdens haar lezingen: ze maakt er een ontspannen gesprek van waar je écht iets aan hebt.
 • Het gevoel krijgen dat je als vader niet gefaald hebt, dat is wat ik vooral heb overgehouden aan het Skypegesprek.
 • Verbazend hoe persoonlijk een Skypegesprek kan voelen! Dat had ik dus helemaal niet verwacht.
 • Of je nu direct om de hoek woont of aan de andere kant van het land: een persoonlijk gesprek is altijd mogelijk!

  Soms wil je graag in alle rust verder praten. En dan ook graag iets langer dan 10 minuten. Dan maak je een afspraak voor een persoonlijk gesprek. In een uur kun je samen veel bespreken. 

  Deze gesprekken vinden in principe altijd via Skype plaats; jij lekker thuis in je eigen omgeving en ik aan de kant van de lijn. Door de beeldverbinding kunnen we elkaar wel zien, wat ons gesprek een stuk prettiger én persoonlijker maakt dan alleen bellen.

  Meer info

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen