• Biografie

  Geboren in Amsterdam, 1962, na het VWO in 1990 opleiding fysiotherapie afgerond. Later volgen bewegingswetenschappen (anatomie en psychologie), een master stressmanagement & reïntegratie, mindfulness, mediation, een multidisciplinaire opleiding overlegscheiden en opleiding stiefplancoach.

  In 1994 opriching van Achilles arbeidsfysiotherapie, ergonomische training & -advies

  2003 start stressmanagement en reïntegratie in Amsterdam (ook in-company)

  2005 start coachingspraktijk in Amsterdam

  2007 start coachingspraktijk Castricum

  2008 start mentorpraktijk voor pubers in Amsterdam & Castricum; rechtstreeks met ouders en hun kinderen maar ook zorg-coördinatoren van scholen    voor voortgezet onderwijs, CJG's en jeugdartsen & jeugdverpleegkundigen van de GGD Amsterdam verwijzen door.

  2009 start trainingen voor stiefvaders

  2010 start als registercoach/mediator bij overlegscheiden en begeleiding samengestelde gezinnen

  2013 start als register stiefplancoach voor samengestelde gezinnen

  2017 start samenwerking met Marina van der Wal

  Gideon is getrouwd en zorgt samen met zijn vrouw voor zijn twee stiefzonen (‘92 & ‘94).

  Aan het gezin zijn twee enorm eigenwijze boxers (moeder en dochter) toegevoegd. Als je in de praktijk in Castricum komt, zul je die waarschijnlijk in het voorbijgaan ontmoeten. Ze zijn dol op iedereen die op bezoek komt!    

 • Kwaliteit & kosten

  Een intakegesprek voor coaching is bedoeld om samen te bepalen wat je vraag is en of ik in staat ben je te helpen. Het uurtarief voor coaching voor particulieren is 97 euro inclusief BTW. Bij relatie- en gezinstherapie is het uurtarief 125 euro inclusief BTW per koppel of gezin. Bij mediation is het uurtarief 180 euro inclusief BTW, vaak gedeeld door beide partijen in de mediation.  In het intake gesprek komen ook het aantal vervolggesprekken aan de orde. Bedrijfstrajecten worden vaak door de werkgever op offertebasis vergoed.

  De individuele coaching wordt soms (deels) door ziektekostenverzekeraars uit de aanvullende verzekering vergoed. Soms moet je voorschieten. Is dit een belangrijk onderwerp, laat dit dan even weten. Dan zoeken we een oplossing. Informatie over vergoedingen bij verzekeraars vind je op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/psychosociale-therapie#vergoedingen

  Voor trainingen maak ik graag een afspraak met je om te kijken wat nodig is en of mijn expertise aansluit. Dan maak ik een offerte op maat.

  Hoe wordt de kwaliteit bewaakt?

  Gideon is aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en registers met eigen kwaliteitseisen. Het volgen van een verplicht aantal bij– en nascholingen  is één van die verplichtingen. Net zoals lidmaatschap van verschillende intervisiegroepen. Ook valt hij op deze wijze onder het tuchtrecht dat hoort bij deze registers, zodat er bij geschillen of klachten onafhankelijke toetsing kan plaatsvinden van zijn handelen binnen begeleidingen. Op deze manier worden kennis en ervaring continu getoetst, aangevuld en aangescherpt.

  Registers & beroepsverenigingen

  BIG register en kwaliteitregister KNGF, RBCZ register, NFG register, ISMA register, Stiefplancoach register, collaborative divorcecoach register

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen