• Puber Tijd met Marina

 •  

   

  Iedere week een nieuwe video met een opvoed-uitdaging. Dit seizoen: pubers zelf aan het woord!

   

 • Bij 25% van de verkeersongevallen met kinderen speelt de mobiele telefoon een rol. Tommy-boy stak vorig jaar een drukke weg over, keek even op zijn mobiele telefoon en werd toen geschept door een auto. Zijn vader, Michael Kulkens, pleit nu voor een mobiele-telefoon-verbod in het verkeer. Marina praat met hem over de gevaren van het gebruik van mobiele telefoons in het verkeer, en vooral over wat we kunnen doen om het voor onszelf en onze kinderen veiliger te maken in het verkeer.

 • Hoe help ik mijn puber met stress om te gaan deel 2

  Hoe ga je om met een puber die zich als een stresskip gedraagt?  We kennen het allemaal: een puber die compleet in

  Read more

  1 of page 271

 • Hoe help ik mijn puber met stress om te gaan deel 1

  Hoe ga je om met een puber die zich als een stresskip gedraagt? We kennen het allemaal: een puber die compleet in

  Read more

  1 of page 271

 • marina ken je onder andere van:

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen