• Puberpanel: Er Is Altijd Een Maar…

 •  

   

  Iedere week een nieuwe video met een opvoed-uitdaging. Dit seizoen: pubers zelf aan het woord!

   

 • Marina Leest: De planner van Tim Hofman & BrainBoost

  Tim Hofman zegt het: sneller leren is harder leven. En met deze planner helpt ie een handje... Plannen heeft direct

  Read more

  1 of page 250

 • opvoedbreinbreker

  Opvoedbreinbrekers: vragen & antwoorden van en voor ouders met pubers

  Read more

  1 of page 250

 • marina ken je onder andere van:

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen