• Scheiden & pubers; sta je er helemaal alleen voor?

 •  

   

  Iedere week een nieuwe video met een opvoed-uitdaging. Dit seizoen: pubers zelf aan het woord!

   

 • Scheiden is al een ingrijpende gebeurtenis, en al helemaal als je kinderen hebt. Je pubers zullen het niet altijd snappen, en boos of verdrietig zijn. Marina praat met Marsha Pinedo, zij heeft een buddy-project opgericht: Villa Pinedo. Hier kunnen pubers hun hart luchten en advies kunnen vragen of geven aan elkaar.

 • Hoe help ik mijn puber met stress om te gaan deel 2

  Hoe ga je om met een puber die zich als een stresskip gedraagt?  We kennen het allemaal: een puber die compleet in

  Read more

  1 of page 271

 • Hoe help ik mijn puber met stress om te gaan deel 1

  Hoe ga je om met een puber die zich als een stresskip gedraagt? We kennen het allemaal: een puber die compleet in

  Read more

  1 of page 271

 • marina ken je onder andere van:

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen