• Stiefminuutjes, een serie tips van Gezinscoach & mediator Gideon de Haan. 

    Deze keer: over ruzie. Daar is niets mis mee. Een tip om er voor te zorgen dat een ruzie geen oorlog wordt of ondergronds gaat.

    Je kunt ook je eigen vraag voor een Stiefminuutje indienen. Dat doe je door het formulier rechts in te vullen of te mailen naar stiefminuutje@gideondehaan.nl

  • Eerder verschenen blogs

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen