• Tips voor samengestelde gezinnen en gescheiden ouders van mediator & gezinscoach Gideon de Haan.

 • 2 comments

  Kan ik me via deze weg aanmelden voor ‘stiefminuutje’? Hartelijke groet, Angèle

  Reply

  Dag Angèle, leuk dat je de StiefMinuutjes wilt ontvangen! Je bent in ieder geval meer dan welkom! Opgeven voor de StiefMinuutjes doe je door het invullen van je gegevens in het blok náást (als je voor een beeldscherm zit) of beneden (als je met je mobiel/tablet werkt). Vanwege de privacywetgeving moet je dit echt zelf doen.

  Reply
 • Eerder verschenen blogs

 • Stiefminuutje | Lijst je mooie momenten in

  Door de mooie momenten van je samengestelde gezin vast te leggen in foto's op een prikboard dat je hangt op een plek

  Lees verder

  Stiefminuutje 'met ruzie is niets mis'

  Stiefminuutjes, een serie tips van Gezinscoach & mediator Gideon de Haan.  Deze keer: over ruzie. Daar is niets

  Lees verder

  1 of page 11

 • 1 of page 11

 • Hoe help ik mijn puber met stress om te gaan deel 2

  Hoe ga je om met een puber die zich als een stresskip gedraagt?  We kennen het allemaal: een puber die compleet in

  Lees verder

  Hoe help ik mijn puber met stress om te gaan deel 1

  Hoe ga je om met een puber die zich als een stresskip gedraagt? We kennen het allemaal: een puber die compleet in

  Lees verder

  Invloed op de emoties van je puber

  Die puber van jou, die zo ongelooflijk boos kan worden om, nou ja, eigenlijk om niets, die heeft helemaal gelijk! Woede

  Lees verder

  1 of page 91

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen