• Tips voor samengestelde gezinnen en gescheiden ouders van mediator & gezinscoach Gideon de Haan.

  • 2 comments

    Kan ik me via deze weg aanmelden voor ‘stiefminuutje’? Hartelijke groet, Angèle

    Reply

    Dag Angèle, leuk dat je de StiefMinuutjes wilt ontvangen! Je bent in ieder geval meer dan welkom! Opgeven voor de StiefMinuutjes doe je door het invullen van je gegevens in het blok náást (als je voor een beeldscherm zit) of beneden (als je met je mobiel/tablet werkt). Vanwege de privacywetgeving moet je dit echt zelf doen.

    Reply
  • Eerder verschenen blogs

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen