• Lezingen & Theater

  Lezingen voor ouders, in opdracht van ouderraden, scholen, gemeenten en CJG’s.

  Maar ook patientenverenigingen, bijscholing voor professionals die regelmatig contact hebben met pubers, jongeren en hun ouders. De thema’s?

  Natuurlijk zijn dat: opvoeden, grenzen stellen en ruimte geven, loslaten, omgaan met chronische een ziekte, intimiteit (en seksualiteit), positieve aandacht (dat werkt geweldig!), complimenten geven (ik ben daar niet zo voor en dat leg ik graag uit). De lezing een puber in huis, hoe houd je het gezellig? is inmiddels door tienduizenden ouders bezocht. Vrijbewijs is daar sinds 2016 aan toegevoegd. En ja: beide lezingen zijn te boeken.

  Wil je een lezing boeken? Dat doe je via het secretariaat. Je kunt in de digitale agenda alvast kijken of de door jou gewenste datum nog beschikbaar is. Houd er wel rekening mee dat de agenda niet altijd up to date is.

 • Digitaal leren over opvoeden & opgroeien van pubers met e-cursussen en Online Masterclasses.

  Met het grote voordeel: altijd vanuit je eigen omgeving, geen reistijd en voor wat betreft de e-cursussen: altijd op je eigen tijd in je eigen tempo!

  De deelnemers aan de online cursussen kunnen zich met korting registreren voor de Online Masterclasses. Abonnee's kunnen deze Masterclasses zelf kosteloos volgen. Klik even door voor meer informatie; we hebben alles voor je op een rijtje gezet!

  Online op een rijtje

 • Wil je een persoonlijker antwoord dan alleen een algemeen antwoord tijdens een webinar? Dat kan! Ik reserveer graag een uur voor je om rustig met elkaar over jouw opvoedvraag door te praten.

  Voor deze rustige gesprekken maak ik graag een afspraak met je. Dat kan in de praktijk in Castricum zijn maar veel vaker gebeuren deze gesprekken via de telefoon of via beeldbellen. Op een moment dat jou (en mij) goed schikt en we in alle rust kunnen praten. Dat kan overdag zijn maar ook 's avonds of in het weekend.

   

  Meer informatie

 • Dagvoorzitterschap of presentator

  Een lekker lopend debat, een gestroomlijnd congres… Als dagvoorzitter of presentator zit je eerste rij en hebt er je handen vol aan. Ik kan écht genieten van de rol van ‘tweede viool’. Misschien omdat ik zelf vaak een eerste partij kan spelen tijdens eigen lezingen…

  Thema’s zijn voor mij eigenlijk altijd in relatie tot… opvoeden (daar heb je d’r weer!) maar ook maatschappelijk ondernemen, gezondheid en welzijn.

 • Schrijverij

  Boeken, het voltikken daarvan blijft een uitdaging en ik ben keer op keer weer blij dat ik dat niet alleen hoef te doen of heb gedaan.

  In 2012 verscheen ‘Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek’, co-auteur is Jan Dijkgraaf

  In 2014 verschenen de opvoedwaaiers ‘Brugklas’ en Alcohol’; die heb ik wel helemaal alleen geschreven…

  In 2017 verschijnt ‘Vrijbewijs’, geschreven samen met Bram Bakker

  En tussendoor tik ik blogs in opdracht van mezelf of anderen, geef interviews met altijd dat geweldige onderwerp ‘opvoeden’ als rode draad.

 • Media

  Ja, het klopt; je kunt me zo maar (her-)kennen van interviews in kranten en magazines en tv. Regelmatig wordt er om mijn mening gevraagd en die vertel ik graag… In principe altijd gebaseerd op de ontwikkeling van kinderen & pubers. Evenals op de radio trouwens.

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen