• Klaar voor de Start

   

  Klaar voor de start is een initiatief dat in Den Helder is gestart door de Helderse Atletiekvereniging SV Noordkop om wandel- en hardloopgroepen op te zetten voor inwoners uit Den Helder die het lastig vinden om de stap naar de sportvereniging te zetten. Ze organiseert dit in samenwerking met sportservice Den Helder en de gemeente Den Helder met subsidie van het rijk wat de kosten voor deelnemers heel laag houdt. 

  Het initiatief richt zich op Heldenaren die kampen met milde somberheidsklachten of herstellende zijn van een burnout. Bewegen kan dan een grote stap lijken waardoor sport niet begonnen wordt. 

  SV Noordkop heeft twee van har trainers een speciale opleiding laten volgen om hardloop- en wandeltrainingen te verzorgen juist voor mensen met somberheidsklachten of vermoeidheidsklachten na burnout.

  De trainingen worden 12 weken lang aangeboden en beginnen elke week met een uur gezondheidsvoorlichting over diverse onderwerpen, waaronder omgaan met stress, goed slapen, voeding, opkomen voor jezelf en assertiviteit.

  Ik ben gevraagd om deze lessen gezondheidsvoorlichting te verzorgen binnen dit initiatief in nauwe samenwerking met de twee looptrainers van SV Noordkop en de projectleider van sportservice.

  Wil je meer informatie of wil je je aanmelden?

  Neem dan contact op met Tanja Ites van Team Sportservice Den Helder: T 06 45 25 12 67 of E tites@sportservicenoordholland.nl

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen