• Wil je een afspraak maken?

  Een afspraak maken gaat redelijk makkelijk: jij kiest een tijd en datum uit die jou goed schikt, maakt je afspraak en volgt de link die nodig is om onze afspraak definitief te maken: een kind kan de was doen! Nou ja, in dit geval is het dus vooral kinderlijk makkelijk om een afspraak te maken. 

 • Hou voor de zekerheid een slag om de arm: het kan zijn dat er iemand (toch) telefonisch een afspraak maakt en een agenda en het systeem nét langs elkaar heen werken. Het mailtje met de inloglink is de bevestiging dat alles precies zo gaat als jij en wij willen!

  We laten je ook weten met wie je een afspraak zult hebben: met Marina van der Wal of met Gideon de Haan. We sluiten hiermee aan op onze expertise: zodat jij het meeste uit dit gesprek haalt. Heb je een voorkeur? Geef dat dan even door!

  Telefonisch een afspraak maken? 

  Dat kan natuurlijk ook! Omdat we veel met mensen in gesprek zijn, is het soms lastig om me te bereiken. Een Appje of sms is dan handig: je wordt dan teruggebeld.

 • Beschikbaarheid

  Marina is beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag(-morgen).

  Gideon, puber- en gezinscoach, is beschikbaar op dinsdag, vrijdagmorgen en iedere avond. Heb je specifieke vragen over scheiding en samengesteld gezin, dan is een afspraak met Gideon maken het meest logisch. Heeft je vraag niet direct met dit thema te maken maar ben je wel gescheiden en heb je wellicht een samengesteld gezin: ook dan adviseren we je om je opvoedvraag bij Gideon neer te leggen. 

  Gideon heeft zich volledig gespecialiseerd op het thema 'scheiding'; hij begeleidt gezinnen tijdens en na de scheiding en bij het vormen van een samengesteld gezin. Omdat een scheiding, ook als jet het allemaal hartstikke goed geregeld hebt met elkaar, altijd invloed heeft op de ontwikkeling van kinderen, begeleidt hij ook pubers die opgroeien in (harmonieuze) samengestelde- of éénouder gezinnen.

 • Wie kookt er vanavond bij jou?

  We willen gráág dat onze kinderen gezond eten en de verleidingen zijn groot voor pubers: ongezond eten in

  Read more

  Kerst zonder pappa

  Met een droevig snoetje heeft Pascalle de eerste kerstdag voor het raam gezeten. Ed, haar vader, heeft haar bij het

  Read more

  1 of page 107

 • Stiefkind van de rekening

  Stiefkind van de rekening | 6 december | NPO 2, 21.15 uur. Dagelijks spreek ik ouders met een samengesteld gezin waar

  Read more

  1 of page 107

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen