• Marina Leest: euh: spéélt de gezinseditie van Vertellis

 • Een gokje wagen?

  Namens het vertellis-team mag ik twee exemplaren van de gezinseditie van de Vertellis-spellen weggeven!

  Wil je kans maken? Laat dan hieronder je gegevens achter. En vertel ons meteen jouw vraag die je altijd al had willen stellen aan je kinderen!

 • 5 comments

  Ik wil heel graag kans maken op vertellis. Het is niet makkelijk om contact te maken te houden met onze puberdochter. Ik zou het superfijn vinden wanneer dit spel ons contact kan verbeteren.

  Reply

  Lijkt me super leuk om het spel thuis te spelen en in te zetten bij de pubers in mijn praktijk!

  Reply

  hi, ja dat lijkt mij een topspel voor in de koffer. en de vraag die je als voorbeeld stelt is er zeker een 'welk talent van een ander gezinslid had jij wel willen hebben'! groet van Nathalie

  Reply

  Met welke kwaliteit help je wel eens een ander?

  Reply

  Dit spel lijkt mij een geweldige, bijna onmogelijke, uitdaging die ik wel wil aangaan met ons gezin. Eerst goed bedenken hoe ik dit taktisch ga introduceren voordat ze meteen terughollen naar hun kamer, want 'moeders-heeft-weer-eens-iets-leuks-bedacht'. Een antwoord waar ik heel erg benieuwd naar zou zijn: "Wat zou je graag (nog eens) met het hele gezin willen doen?" Want wat er ook voorgesteld wordt, uitvluchten zijn altijd heel snel bedacht: geen tijd, te kinderachtig, duurt te lang, het regent, het is te warm, heb net afgesproken met Pietje, heb heeeel veeeeel huiswerk (?!), moet werken, heb last van m'n been/hand/voet, heb een wedstrijd, ben moe, belachelijk idee, geen zin, saaaaai, ..... Dusssssss Vertellis, kom maar op, wie weet 👊👍💪😁

  Reply
 • Eerder gelezen...

 • Marina Leest | Wat eten we vandaag?

  Extra tip: als je dan toch voor je puber bezig bent, vergeet je eigen lunch niet! Want echt, je krijgt spijt als je

  Read more

  Marina Leest: man o man

  'Dit boek is - wat mij betreft - verplichte kost voor iedereen die met mannen en/of met jongens werkt.'

  Read more

  Marina Leest: Pubermania

  Uitgeverij Lannoo heeft een aantal exemlaren ter beschikking gesteld om te verloten!  Wil je kans maken? Laat dan

  Read more

  1 of page 10

 • Marina Leest: Geen pijn Geen angst Geen leven

  Van uitgeverij In De Wolken mag ik een exemplaar van dit prachtige boek weggeven! Wil je kans maken op een exemplaar?

  Read more

  Marina Leest: het flow Lemonade Meiden-vakantieboek

  Als je vandaag bestelt bij Bol.com heb je het meiden-vakantieboek mórgen in huis!Ik mag een aantal exemplaren van

  Read more

  1 of page 10

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen