• Wat gaat het worden?

  Wil je een enkele cursus volgen? Dat kan! Klik op de online cursus van jouw keuze, schrijf je in en start meteen! 

  Een jaar lang investeren in jouw eigen rol als vader of moeder van één of meer pubers? Wil je toch eigenlijk alle cursussen volgen? En lijkt het je wat, om regelmatig deel te kunnen nemen aan masterclasses en online trainingen en lessen met heel veel waardevolle informatie én de mogelijkheid om (anoniem) vragen te stellen? Dan neem je natuurlijk een abonnement!

  Je krijgt na inschrijving meteen toegang tot alle cursussen in de serie 'Stevig in het Leven!'; aan jou de keus met welk thema je begint. Komt er een nieuwe cursus vrij in deze serie?  We houden je daarvan op de hoogte en je hebt direct toegang!

  Abonnee's krijgen als bonus toegang tot de online groepen waarin je mede ouders ontmoet!

  Geen cursus volgen maar wel deelnemen aan een masterclass? Klik dan hier voor meer informatie.

  Wat past bij jou?

  Kies je voor 'losse' online cursussen, dan heb je wel de mogelijkheid om - met korting, de online masterclasses te volgen.

  Van deze masterclasses is na iedere uitzending een replay beschikbaar voor je als je je wel ingeschreven hebt, maar uiteindelijk toch verhinderd bent om deze live te volgen. Of als je de masterclass gewoon nog een keer wilt beleven. 

 • De online cursussen volg je altijd in je eigen tempo en op de tijdstippen die voor jou het meest prettig zijn. Of dat nu 's ochtends om half negen is, 's middags om drie uur of 's nachts om kwart over vier; jouw cursus is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

  Certificaat

  Na het afronden van de cursus ontvang je een certificaat. Om te vieren dat je als vader of als moeder weer een beetje gegroeid bent in je kennis rondom het opvoeden van jouw puber. 

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen