• Reageer!

  In de serie 'Opvoedbreinbrekers' geef ik antwoord op een opvoedvraag van een vader of moeder van een puber.

  Heb jij een opvoedvraag? Je bent meer dan welkom om deze te stellen! 

  Met andere ouders (veilig online) doorpraten? Dan abonneer je je natuurlijk meteen!

 • 4 comments

  geabonneerd

  Reply

  Leuk! Welkom.

  Reply

  Hoe kun je leren dat puber leert praten over zichzelf. Begin je er over, dan klapt hij dicht, wil dit niet, maar is in omgang niet altijd gemakkelijk, mopperig, niet verstaanbaar, sluit zich af. Hoe kan ik hem bereiken.

  Reply

  Dag Yvon, kijk ook even de video 'Hoe praat ik met mijn puber over emoties?' Daar krijg je tips! Vergeet niet om je te abonneren; dan zie je de video's als eerste! https://youtu.be/dEBSEadHDlI

  Reply
 • Marina ken je onder andere van

Als jij voor de koffie zorgt, dan doen wij daar een cookie bij!

Privacy is voor iedereen belangrijk. Tenminste, dat is mijn persoonlijke mening. Ik beloof je graag dat ik met jouw gegevens geen gekke dingen doe. En, en dat is misschien nog wel belangrijker: ik verzamel zo min mogelijk gegevens van je. In de privacyverklaring leg ik je alles uit.

Klik hier om de privacyverklaring te lezen | Afsluiten
Instellingen